Mergi la continut
AUTONET

Iata noul Kia Rio.

Disponibil in showroom.

Welcome the all-new Kia Rio.

Cu o inima mare:
Noul Kia Rio.

Pregatiti-va pentru o mare supriza.

Ridicati cortina pentru noul Kia Rio. N-o sa va vina sa credeti cat entuziasm si bucurie am pus intr-un autoturism din acest segment. Incepand cu aspectul sau indraznet si continuand cu elementele inovative de conectivitate si siguranta, noul Kia Rio este insotitorul vostru in viata de zi cu zi din oras.

Sunteti curiosi? Nicio problema – va vom spune cand va fi disponibil noul Kia Rio.

Abonati-va la newsletter-ul nostru

Intotdeauna mai mult.

Kia Rio Exterior design.

Design exterior.

Este bine sa evaluezi o carte numai dupa copertile sale? Noi spunem: da! Mai mult ca niciodata, cand este vorba de noul Kia Rio. Cu noul sau aspect indraznet, cu siguranta ca va intoarce privirile pe oriunde trece. Sunteti pregatiti sa transformati strada intr-o parada a modei?

Kia Rio Driving dynamics.

Stil de condus dinamic.

Vei primi ceea ce oferi. Prin urmare, este bine sa acorzi atentia cuvenita mediului inconjurator. Iti usuram sarcina: acum, noul Kia Rio este disponibil cu motorul eco de 1.0 litri T-GDI. Asa, vei primi cinci stele din partea mediului.

Kia Rio Interior design.

Design interior.

Valorile interioare conteaza cel mai mult. De aceea, noul Kia Rio respecta aceste valori. In interior vei gasi suficient spatiu pentru tine, prietenii tai si familie. Si nu este doar o declaratie. Volanul din piele si pedalele din aluminiu iti reamintesc de faptul ca placerea de a conduce este in prim plan.

Inovatie. Condusi catre perfectiune.

Kia Rio Connectivity.

Conectivitate.

Sunt trei lucruri pe care soferii le detesta: instructiunile pentru ghidare, dezordinea cablurilor si display-ul de afisare a informatiilor care uneori este asa de mic incat ai nevoie de o lupa. Din aceste motive, am eliminat aceste probleme in noul Kia Rio. Serviciile conectate Kia, furnizate de TomTom Live Services(1) va ajuta sa ajungeti la orice destinatie, functionalitatile sistemului Android Auto™ and Apple CarPlay™ (2) va ofera posibilitatea de a stabili o conexiune fara fir intre dispozitivele mobile si autoturism, in timp ce display-ul cu touchscreen de opt inch va ofera toate informatiile necesare.

Kia Rio Heated seats and steering wheel.

Scaune si volan incalzite.

O masina in care este frig este buna doar daca nu aveti un frigider. Altfel, este doar inconfortabila. De aceea, noul Kia Rio este echipata atat cu scaune incalzite cat si cu volan incalzit. Acum, va puteti cumpara linistiti un frigider.

Kia Rio Rear Park Assist with rear-view camera.

Sistem de asistare la parcare cu camera pentru marsarier.

Acum, mersul cu spatele este la fel de placut precum mersul inainte: noul Kia Rio va ofera o camera pentru marsarier astfel incat aveti in fata ochilor tot ce se intampla in spatele masinii. Si, desigur, va ajuta sa va strecurati in orice spatiu de parcare. Suna extraordinar, nu?

Kia Rio Smart Key.

Cheie inteligenta.

Gentile de mana sunt atragatoare. Dar, mai mereu sunt pline, ceea ce inseamna ca este greu sa mai gasesti ceva in ele. Mai ales cand cauti cheile masinii. Imaginati-va ca acum nu mai aveti deloc nevoie de o cheie pentru a intra in noul Kia Rio. Si va porni doar la simpla apasare a unui buton. Placerea este de partea noastra!

Tehnologii Drive Wise.

Descoperiti tehnologiile Drive Wise(3) – viitorul tehnologiilor Kia privind sistemele de asistenta si conducere. Gandite pentru a imbunatati siguranta in timpul calatoriei si a oferi posibilitatea soferilor sa se concentreze pe placerea de a conduce.

Kia Rio Drive Wise technologies.

Sistemul de avertizare la parasirea benzii.

Nimeni nu este perfect. Si este un lucru bun. Datorita sistemului de avertizare la parasirea benzii de circulatie, vei fi mereu pe drumul cel bun. Nu-i asa ca deja te simti mai bine?

Sistemul de franare autonoma de urgenta.

Chiar si un sofer experimentat poate face greseli - este omenesc. Cu noul Kia Rio esti pregatit pentru greseli pentru ca sistemul sau de franare autonoma de urgenta(4) te asista in cazul unei coliziuni iminente cu pietonii sau alte autoturisme si te ajuta sa opresti la timp.

Masina noastra mica
pentru
cele mai mari asteptari.

Cu garantia de 7 Ani, placerea de a conduce noul Kia Rio este si mai mare.(5). Siguranta pe care o ofera aceasta garantie demonstreaza increderea pe care o avem in autoturismele noastre. In cazul vanzarii autoturismului tau Kia Rio, garantia va fi transferata noului proprietar. In plus, sistemul de navigatie include pe perioada garantiei de sapte ani si actualizarea hartilor sistemului de navigatie, pentru a fi in permanenta in pas cu ultimele actualizari ale tehnologiei.(6)

(1) Serviciile in timp real furnizate de TomTom

Serviciile sunt gratuite timp de sapte ani dupa prima conectare a sistemului de navigatie la reteaua mobila.

(2) Sistemul Android Auto™ si Apple CarPlay™

Kia Rio va dispune de sistemul Android Auto™, gandit pentru a functiona cu telefoanele cu sistem de operare Android incepand cu versiunea 5.0 (Lollipop). Sistemul Apple CarPlay™ va fi disponibil pentru telefoanele iPhone 5 sau cele mai noi modele. Ambele sisteme vor beneficia de sistemul de comanda vocala ce permite soferului sa pastreze mainile pe volan si atentia la condus in permanenta.

(3) Tehnologiile Drive Wise

Tehnologiile Drive Wise reprezinta sisteme de asistenta si nu scutesc soferul de responsabilitatea sa in a conduce autoturismul in permanenta in conditii de siguranta. Soferul trebuie sa adapteze comportamentul rutier la posibilitatile personale de sofat, la cerintele legale si la conditiile de trafic. Tehnologiile Drive Wise nu au fost dezvoltate pentru conducerea autonoma a vehiculului. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati manualul de utilizare al autoturismului.

(4) Sistemul de franare autonoma de urgenta cu detectarea pietonilor

Sistemul de franare autonoma de urgenta (AEBS) este un sistem de asistenta si nu scuteste soferul de responsabilitatea sa in a conduce autoturismul in permanenta in conditii de siguranta. Soferul trebuie sa adapteze comportamentul rutier la posibilitatile personale de sofat, la cerintele legale si la conditiile de trafic. Sistemul AEBS nu a fost dezvoltat pentru conducerea autonoma a vehiculului. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati manualul de utilizare al autoturismului.

(5) 7 Ani Garantie

Garantia este valida in toate statele UE (plus Norvegia, Elvetia, Islanda si Gibraltar) in termenii si conditiile locale.

(6) 7 ani actualizare a hartilor

Ca parte a sistemului de calitate promis, fiecare autoturism nou Kia care este echipat din fabrica cu sistemul de navigatie LG dispune de o actualizare gratuita a hartilor, anual, pe o perioada de 6 ani. O oferta unica care asigura actualizarea in permanenta a sistemului de navigatie.
Programul de garantie se aplica vehiculelor Kia achizitionate dupa data de 28 februarie 2013 ce dispun de sistemul de navigatie LG, montat in fabrica. Programul 7 ani de actualizare a hartilor ofera sase actualizari pentru ca la achizitionarea autovehiculului acesta dispune deja de ultima versiune a hartii instalata in fabrica. Garantia sistemului de navigatie nu este afectata de acest program. Kia nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea informatiilor hartilor oferite te furnizorul Navteq.